Инициативата „Избери, за да помогнеш“ на Райфайзенбанк подкрепи Мисия Кестен

„Мисия Кестен“ беше подкрепена в рамките на седмата  благотворителна кампания „Избери, за да помогнеш“ на Райфайзенбанк България. На 3-ти февруари, на официална церемония, символичните чекове бяха връчени  лично от Оливер Рьогл, председател на УС на Райфайзенбанк. Банката и нейните служители подкрепиха 23 обществено значими проекти в различни сфери – здравеопазване, социална дейност, опазване на околната среда, образование и култура.

С гордост искаме да ви споделим, че един от подкрепените проекти беше и нашата Мисия. 17 служители на Райфайзенбанк подкрепиха проекта, а общата сума, която ни бе дарена на Мисия Кестен е 2157 лв. За значимостта на кампанията говорят и другите подкрепени проекти, някои от които са проектът „Не бъди безразличен, бъди различен!“ на Асоциация „Аутизъм“, който бе подкрепен от 438 служители на банката, инициативата „Ракът на гърдата се лекува!“ на Центъра за Защита Правата в Здравеопазването, „Направи добро!“ на „Александровска болница“.

Като още една сериозна подкрепа за нашата Мисия, очакваме през пролетта на 2016 г. служителите на Райфайзенбанк да се включат в доброволческа инициатива по картотекиране на кестенови дървета.

Благодарим ви!